Mijn vriendenboekje

Mijn vriendenboekje

Ik was vroeger altijd al dol op vriendenboekjes en vond ze persoonlijk veel leuker dan de toen al voor mij ouderwetse poezië albums.

Voor de mensen die mij (nog) niet kennen, is het wel zo vriendelijk om mezelf even voor te stellen. Het leek mij leuk om dit aan de hand van zo’n typisch vriendenboekje te doen. Ik was vroeger altijd al dol op vriendenboekjes en vond ze persoonlijk veel leuker dan de toen al voor mij ouderwetse poezië albums..

Ik had vroeger een donkerrood vriendenboekje met een paard erop. Het grappige is, ik ben nooit echt een paardenmeisje geweest. Toch koop je niet zo snel een nieuw vriendenboekje, want je hebt al zoveel vrienden erin verzameld die vaak veel tijd en moeite erin hebben gestoken om het zo leuk mogelijk in te vullen. Ik opende mijn oude vriendenboek nog regelmatig toen ik iets ouder was. Genieten deed ik vooral van de pagina’s die waren ingevuld door mijn oude juffen en meesters. Dan kwam je er eigenlijk pas achter dat je meester van groep 8 wel een hele bijzondere hobby had, bijvoorbeeld Monopoly-spellen verzamelen. Ik zou nu eigenlijk niet weten waar mijn oude vriendenboekje is, waarschijnlijk in een verhuisdoos in de berging met oude schoolboeken en schriften.

Toen we in de tijd kwamen dat het oude vertrouwde Hyves zo populair was, barstte het daar ook van die invullijstjes en die vulde ik dan ook met plezier in. Nu ik erover na moest denken hoe ik mezelf zou voorstellen op mijn blog, kwam ik opeens op het idee om dit aan de hand van een vriendenboekje te doen. Aangezien ik niet erg goed ben met Photoshop, maak ik de vriendenboek vragen maar leuk met wat leuke foto’s en plaatjes! Ik heb uit meerdere vriendenboekjes leuke vragen gepakt, dus de onderstaande vragen komen niet uit specifiek één boekje. Laten we hopen dat jullie mij hier een beetje door leren kennen.

Nu ik erover na moest denken hoe ik mezelf zou voorstellen op mijn Blog, kwam ik opeens op het idee om dit aan de hand van een Vriendenboekje te doen.

Naam: Suzanne Aaltje Elisabeth de Jong.
Geboortedatum: 14 mei 1993.
Mijn hobby’s: Gamen, reizen of lekker creatief bezig zijn
Links of rechtshandig: Ik ben hartstikke links, maar sommige dingen lukken ook prima met rechts, zoals knippen.
Ik heb een relatie met: Karim, we zijn nu al bijna 4 jaar samen. Hij vroeg mij ook echte mega romantisch verkering. Bij het pompstation op de A4. Echt waar.
Mijn huisdieren: Wij hebben twee katten: Olaf en Elsa. Kinderen zijn niet meer nodig met deze twee gekke katten. Het zijn net twee peuters waar je de hele dag achteraan loopt: “Elsa wat is er?” “Olaf wat heb je in je mond?” Ach, het houd je bezig…
Ik doe deze sporten: Ehm sport? Kan je dat eten?

Wat ik niet zo goed kan: Rekenen, ik ken de tafel van 6 nog steeds niet…
Dit vind ik leuke dieren: Ik ben echt dol op dieren en heb niet echt een favoriet, hoewel slangen en grote spinnen van mij lekker in hun hok mogen blijven. En ohja, ik ben wel echt bang voor kwallen brrrr.
Ik vind lekker om te eten: Pasta, alle vormen en maten, kom maar door!
Dit vind ik echt niet lekker om te eten: Zuurkool… BAH!
Mooie kleuren zijn: Ik ben dol op felle en vrolijke kleuren.
Ik ga graag op vakantie naar: Zomers ga ik graag naar Griekenland, maar stedentrips vind ik ook heerlijk.
Ik vond vroeger op school dit een leuk vak: Knutselen en tekenen, en als er echt wat geleerd moest worden vond ik biologie of geschiedenis altijd wel prima.
Ik vond vroeger op school dit een stom vak: Ik had echt een hekel aan Wiskunde en Economie, door mijn dyscalculie vlogen de cijfers letterlijk rond en ik begreep er dus helemaal niks van.
Ik kijk graag deze film: Ik heb alle Harry Potter-films denk ik wel 300+ keer gezien. Een van de meest gekeken Disney-films is denk ik wel Frozen.
Ik kijk graag deze serie: Orange is The New Black (hoewel ik het nooit heb afgekeken…)
Ik luister het liefst naar deze muziek: Ik ben niet zo een muziek luisteraar, maar als ik wat luister is het game muziek of Disney-muziek.

Dit boek lees ik graag: De Harry Potter-boeken staan echt stipt op één.
Dit wou ik vroeger worden: Popster, toen ik inzag dat dat een tikje lastig ging worden wou ik toch wel schooljuf worden. Beetje jammer alleen dat ik last van dyscalculie heb.
Ik speelde vroeger graag met: Ik was echt een Playmobil kind; Lego deed mij vrij weinig. Ook liep ik de hele dag rond met mijn BabyBorn-pop. Laten we vooral de Nintendo-spelcomputers niet vergeten die vroeger standaard aangesloten stonden.
Vroeger was ik fan van: Ik was helemaal weg van Hilary Duff! De televisie-series en films waarin ze speelde heb ik ontelbaar vaak gekeken en ook haar CD’s werden grijs gedraaid. Nog steeds volg ik haar op social media waar ze veel deelt over haar leven met haar man en twee kinderen.

Het is lastig om in één blog alles te vertellen, want ik kan nu nog zo wel een paar vragen verzinnen die in het vriendenboekje hadden gekund. Alleen dan had het een blog post geworden die veel te lang geweest zou zijn. Wel vind ik dit een leuke manier van mensen voorstellen, dus wie weet lezen jullie nog wel een keer een vriendenboek pagina van een ander vriendje of vriendinnetje van mij.

Vond je deze blogpost nou super leuk? Kom dan ook naar mijn Discord server, waar je in direct contact komt met mij en andere lezers. Ook kun je mij volgen op Twitter en Instagram.

Geef een reactie