Netflix en Disney Plus titels die ik ga kijken in het vliegtuig naar Japan

De 5 Netflix en Disney Plus titels die ik ga kijken in het vliegtuig naar Japan

Vanaf Schiphol is het iets meer dan 11 uur vliegen naar Narita Airport. Een goed moment om eindelijk eens die film of een paar afleveringen te kijken van een serie waar ik normaal de tijd niet voor neem. Dit zijn de 5 Netflix en Disney Plus titels die ik ga kijken in het vliegtuig naar Japan.

1 – Orange is the New Black

Ik ben al minstens drie keer opnieuw begonnen met het kijken van deze gevangenisserie op Netflix. Hoewel ik hem zo goed vind en de personages mij echt heel erg interesseren, haak ik toch iedere keer weer af. Het verste wat ik nu ben gekomen is seizoen 5 aflevering 1. Ik heb dus nog heel wat afleveringen te gaan en ben verrassend genoeg ook nog nooit gespoiled over het einde.

2 – De Studio Ghibli films

Vorige maand werd er opeens aangekondigd dat er vanaf 1 februari 2020 maar liefst 21 Studio Ghibli-films op Netflix zullen verschijnen. Dat is toch wel een reden voor een feestje. Ik heb deze films altijd al willen kijken, maar dit was toch wel een lastige opgave. Zelfs als je dit niet helemaal legaal probeerde te zien, was de kwaliteit echt om te huilen. Importeren daarnaast was erg duur en ik wist ook niet zo goed hoe het dan met eventuele subtitels zat. Ik ben dus heel erg blij dat Netflix nu deze taak op zich geeft genomen en de Studio Ghibli films op het scherm van mijn iPad tovert.

3 – The Mandalorian

Hoewel ik niet de allergrootste Star Wars fan ben – ik vind het een coole franchise maar daar is het wel mee gezegd – ben ik toch wel benieuwd naar The Mandalorian op Disney Plus. Ik heb tot nu toe wel alle Star Wars films gezien en ben vooral door de verhalen op het internet geïnteresseerd welke twist deze Star Wars serie genomen heeft. Daarnaast: wat is nu toch het hele ding met Baby Yoda? Ik ga het ontdekken als ik in het vliegtuig zit!

4 – Pirates of the Caribbean

De eerste Pirates of the Caribbean film kwam alweer in 2003 uit, een dikke 12 jaar geleden. Voel je je al oud? Daarnaast speel ik ook al bijna twee jaar dagelijks Sea of Thieves, een heerlijke piratengame die niet alleen vroeger tijdens onze livestreams voor legendarische momenten zorgde zoals deze, maar waar ik tegenwoordig nog steeds van geniet. Als kind was ik altijd al weg van het piratenwereldje en de Pirates of the Caribbean films sluiten daar fantastisch op aan. Ik heb op Disney Plus nog nooit de tijd genomen om alle Pirates-films eens lekker terug te kijken, dus zo’n lange vliegreis komt dan goed van pas!

5 – Een random vliegtuig film

Hoewel je tegenwoordig met het van te voren downloaden van films en series via Netflix en Disney Plus ervoor kan zorgen dat je voorzien bent van genoeg kijkplezier tijdens een lange vliegreis, is er ook nog altijd de oude vertrouwde selectie van het vliegtuig zelf. Ik ben iedere vliegreis weer benieuwd of er iets op staat waarvan ik denk “hey daar had ik niet aan gedacht, dat kan ik ook best wel eens kijken”. Daarnaast hebben ze soms in het vliegtuig ook films die nog helemaal niet te vinden zijn op de diverse streamingsdiensten. Ik ben dus benieuwd wat voor een selectie aan films de KLM me dit keer zal voorschotelen.

Uiteraard neem ik ook mijn Nintendo Switch mee tijdens de vliegreis. Tot nu toe heb ik alleen wel gemerkt dat met andere lange vliegreizen die ik eerder had, hier nooit echt de rust voor had. Meestal kijk ik lekker een filmpje en pak ik uiteindelijk mijn Switch voor een minuut of 10 omdat ik hem anders voor niks in mijn handbagage heb meegesleept. Voor mij zijn in het vliegtuig films en series dus echt the way to go!

Vond je deze blogpost nou super leuk? Binnenkort vertrek ik samen met mijn vriend Karim naar Japan, waar ik iedere dag ga bloggen. Krijg je er dan nog steeds geen genoeg van? Kom dan naar mijn Discord server, waar je in direct contact komt met mij en andere lezers. Ook kun je mij volgen op Twitter en Instagram.

5 reacties

  1. OVERKILL-BERT

    Jij komt de reis wel door, Suus. Persoonlijk zou ik sowieso The Mandalorian gaan kijken. Je vliegreis is dan zo voorbij en je gaat keihard verliefd worden op ‘baby Yoda’. 💚

  2. Amelia

    Mijn persoonlijke ervaring is dat ik altijd me voorneem om heel veel films te kijken en dan na 2 films in slaap val hahaha. Ben benieuwd of het je gaat lukken om alles te kijken.

  3. Pixiedino

    Ik heb nog nooit gevlogen maar ik weet niet of ik mij volledig kan concentreren op de films in de vliegtuig tekijken en vooral zo lange reis hihi

Geef een reactie