Win Animal Crossing New Horizons

Win Animal Crossing New Horizons voor de Nintendo Switch!

Op 20 maart is het zo ver! Dan kunnen we allemaal gaan genieten van ons eiland in de nieuwste Animal Crossing game! In samenwerking met Nintendo mag ik één exemplaar weggeven van de allernieuwste Animal Crossing game. Wil jij meedoen? Dat kan! Lees hieronder wat je ervoor moet doen en win Animal Crossing New Horizons!

WIN ANIMAL CROSSING NEW HORIZONS

UPDATE: Het is tijd om de prijswinnaar bekend te maken! Allereerst wil ik graag iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de prijsvraag. Ik heb met heel veel plezier genoten van alle inzendingen, ze waren allemaal ook zo goed en leuk! Uiteindelijk moet er toch een winnaar uit komen. Graag feliciteer ik: Femke! Haar inzending was het eilandnaam: Komorebi. Er zat ook een prachtige uitleg bij: “Het is een Japans woord dat refereert naar het zonlicht dat door de bladeren van een boom gefilterd wordt, mooie referentie voor mij omdat ik altijd probeer het zonnige (positieve) door het negatieve heen te zien.” Femke van harte gefeliciteerd met Animal Crossing: New Horizons! Ik neem contact met je op.

Een van de eerste taken die je krijgt als je Animal Crossing New Horizons gaat spelen is het verzinnen van een naam voor je eiland. Dit is natuurlijk een moeilijk besluit, want deze naam zal jouw eilandje voor altijd dragen. Aangezien je waarschijnlijk heel veel tijd gaat doorbrengen op dit eiland, moet je wel goed hebben nagedacht over een mooie naam.

Om je een handje te helpen is de prijsvraag niet alleen vrij simpel, ik help je gelijk om na te denken over een goede naam voor je eiland!

Wat moet je doen?

Schrijf in de reacties onder dit bericht jouw bedachte eilandnaam en win Animal Crossing New Horizons voor de Nintendo Switch!

De regels

Iedereen mag maar één keer meedoen. Bij het plaatsten van meerdere eilandnamen onder hetzelfde account betekent dit diskwalificatie. Houdt het netjes, dus plaats geen discriminerende of ongepaste namen. Kleine tip: je eilandnaam mag maar 10 tekens bevatten. Maak hem dus niet te lang!

Wanneer wordt de winnaar bekend?

Ik zal op donderdag (19 maart 2020) om 12:00 een winnaar bekendmaken! Bij het meedoen aan deze prijsvraag ga je ermee akkoord dat ik jouw naam en adres doorgeef aan Nintendo Nederland zodat zij de game naar je kunnen opsturen. Je zult de game niet ontvangen op de releasedatum, maar vlak daarna..

Weet jij nog niet zo heel veel van Animal Crossing af, maar zou je hier wel graag meer vanaf willen weten? Ik heb een uitgebreide blog geschreven over de geschiedenis van Animal Crossing, dus ga die vooral lezen!

Ik wens iedereen heel veel succes met het meedoen!

WIN ANIMAL CROSSING NEW HORIZONS

54 reacties

 1. Muntbal10

  Ik zou me eiland de teun world noemen om dat ik zelf teun heet en op dit eiland mag alles er zijn geen regels aleen respect hebben met elkaar

  1. Amelia

   Het was lastig om een originele naam te bedenken, want ik wilde eerst gaan voor een stad uit bijvoorbeeld Game of Thrones of iets anders waar ik fan van ben. Maar in de VC werd Hyperia bedacht. Deze naam klonk niet alleen lekker, hij past natuurlijk perfect bij mij.

   Voor mensen die niet snappen waar de naam vandaan komt, kijk maar eens de E3 video van Karim&Suus op YouTube. Het was de geboorte van de ‘Ik Ben Hyped’ meme en later gifje in de stream. Na jaren wachten op een nieuw Animal Crossing deel kan ik ook niet anders dan ‘hyped’ zijn.

   In mijn enthousiasme heb ik de Limited Edition Switch met game al gepre-ordered, maar ik doe graag mee voor mijn lieve vriend die deze game ook écht nodig heeft. Ik kan niet wachten om bij elkaars eiland op bezoek te gaan en samen de game te ontdekken.

 2. Tosj87

  Nihon-koku
  Of te wel het land van de rijzende zon. Je kan niet anders dan het eiland vernoemen naar het land van de makers van het spel.. Nintendo! Bedankt! Wauw! Ik kan niet wachten op deze game.

 3. Melchior

  “Corona” eiland.
  Precies de plek waar je naartoe wilt vluchten in deze chaotische tijd.
  Ik kan niet wachten om helemaal tot rust te komen op mijn eiland.
  WAAROM IS HET NOG GEEN VRIJDAG?!!

 4. Hugo

  Ik zou dit zo graag willen winnen! Iedereen om me heen heeft het all ge preordered en er is zelfs een “animal crossing” middag bij iemand thuis waar ik heen ga maar dan met de DS versie die ik speel via mn laptop. Mijn eiland zou trouwens “stardew” heten omdat ik hele erge stardew valley vibes krijg als ik aan animal crossing denk! (en dan maar hopen dat er automatisch “island” achter komt) 😁

 5. Mario Habets

  Mijn eiland naam is: Boruslisga (lees als: Borus-lisga)

  Een naam uit mijn 5 favorite Animal crossing dieren:

  BOnes
  RUdy
  SLy
  ISabelle
  GAla

 6. Milovli

  Terrys Town.

  Als herinnering aan mijn hond Terry, een kleine Norwich Terrier die ik vanaf m’n jeugd heb gehad. Op de één of andere manier moet ik altijd weer aan ‘m denken (ik denk door de kleine gelijkenis met Tom Nook) als ik iets van Animal Crossing voorbij zie komen. Lijkt me heerlijk om deze game te mogen spelen. Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze actie. 🙂

 7. Jordy Blanken

  Ik twijfel nog heel erg en ik heb zelfs twitter om inspiratie gevraagd, zonder enig resultaat. Ik zit op dit moment te denken aan “Cozy Town”, dit omdat ik wil dat mijn eiland een gezellig plek wordt voor alle bewoners en ik zelf ook gek ben op gezelligheid!

   1. justSardz

    ik noem die van mij Limburgia. Op dit eiland zullen veel bergen komen met uitzichts punten.

 8. Sander Neutelaers

  Yasumi. Want in het Japans staat yasumi (休み) voor ‘vakantie, rust’; en dat heeft te maken met het spel zelf, want je gaat op vakantie om wat uit te rusten. En ik vind het ook gewoon een mooie naam 🙂

 9. DutchJuulMaster

  Pertopia

  Per staat voor pertama wat eerste betekend in het Indonesisch (ik ben half Indonesisch) en dat staat in de naam voor mijn eerste animal-crossing game omdat het mijn eerste is.
  Topia staat voor Utopia en dat betekend een ideale samenleving en dat staat in de naam omdat ik alle dieren op het eiland gelukkig wil maken 😀

 10. Irlydk

  Hoe kan het ook anders: Corgiville!

  Met eigen eiland/stads lied!

  Where my dogs at?
  (Corgi ville)
  Where all my dogs at?
  (You know it ain’t a corgi ville without a dog pound)
  And a bone
  Yea, special dedication
  To all my gangsta corgis and to all my gangsta corgi bitches

  #jwz

 11. Mavis // Kim

  Mori Island 🌴

  Ik hou enorm van de bos vibe die de vorige delen van Animal Crossing hadden. Ookal is het een eiland wil ik een deel bos creëren met allemaal verschillende soorten fruit en genoeg picknick plek om hier te genieten samen met je vrienden en dorpsbewoners 🥰☀️
  Mori is het japanse woord voor bos.

 12. Tess (@Tasjeh)

  Fluffytown

  Eigenlijk heb in Animal Crossing nog nooit gespeeld dus dit leek me de unieke kans.
  Ik ben erg benieuwd naar de game en hoop dat ik door deze winactie kennis kan maken.

  May the odds be ever in your favor.

  Tasjeh

 13. Femke

  Komorebi

  Het is een japans woord dat refereert naar het zonlicht dat door de bladeren van een boom gefilterd worden, mooie referentie voor mij omdat ik altijd probeer het zonnige (positieve) door het negatieve heen te zien. 🙂 <3

Geef een reactie