Hier kijk ik naar uit in Animal Crossing New Horizons

Zeven dingen waar ik naar uitkijk in Animal Crossing New Horizons

Vrijdag 20 maart is het zo ver, dan breekt er een nieuw Animal Crossing tijdperk aan. Ik heb de game al gedownload staan op mijn Nintendo Switch, dus ik zit donderdag 19 maart om 23:59 klaar om de game voor het eerst op te starten. Er zijn namelijk zoveel leuke nieuwe dingen die je kan doen! Om het overzichtelijk te houden, zet ik zeven dingen op een rij waar ik naar uitkijk in Animal Crossing New Horizons.

1 – Je kan je dorpsbewoner ten alle tijden aanpassen

Dit is in Animal Crossing New Horizons een grote verbetering ten opzichte van de oude games. Hoewel het bewerken van je character steeds makkelijker werd in de oude games, was het nog nooit zo makkelijk als dat het nu gaat zijn. In mijn blog over de geschiedenis van Animal Crossing gaf ik al aan dat ik vroeger regelmatig mijn stadje resette, Dit deed ik niet zozeer omdat ik mijn dorpje niet leuk vond, Ik deed dit omdat vroeger op de DS dit de enige manier was om een ander poppetje te krijgen. Soms vond ik ze simpelweg gewoon echt niet mooi,

De lezers die mij nog kennen uit de tijd dat ik nog regelmatig streamde zullen zich nog wel kunnen herinneren hoe ik uren lang kon besteden aan het aanpassen van mijn in-game poppetje, in welke game dan ook. De nieuwe functies voor het aankleden en aanpassen van je Animal Crossing figuurtje is voor mij dan ook een zeer groot pluspunt.

2 – Ik heb nu een complete amiibo collectie van Animal Crossing

Nog nooit eerder speelde ik een Animal Crossing game met de mogelijkheid om alle amiibo functies uit te testen. Ik ben dol op amiibo, zoals ik al schreef in een eerdere blog over onze amiibo collectie, die nu overigens eindelijk compleet is! Met onze complete amiibo collectie houdt dit ook in dat we alle Animal Crossing amiibo bezitten. Er is door Nintendo al bevestigd dat deze Animal Crossing amiibo diverse functies zullen hebben in de game, dus ik ben reuze benieuwd om ze uit te testen.

Daarnaast hebben we in Japan enkele pakjes Animal Crossing amiibo kaarten op de kop getikt. Deze kaarten zijn vrij zeldzaam en moeilijk te verkrijgen, Ik ben bang dat we daar nooit een complete collectie van zullen krijgen, gezien er 450 kaarten bestaan. Toch wil ik graag uittesten wat deze kaarten doen ten opzichte van de amiibo poppetjes.

3 – Ik kan vrienden uitnodigen op mijn eiland

Hoewel er in vroegere Animal Crossing games ook mogelijkheden zaten om bij elkaar op bezoek te gaan, is het nog nooit zo toegankelijk geweest als in New Horizons. Daarnaast is er nog een groot onderdeel wat het nu een stuk makkelijker maakt om bij elkaar op bezoek te gaan. Ik heb nu daadwerkelijk vrienden die de game ook spelen! Voorheen had ik niet veel vrienden in mijn omgeving die Nintendo games speelden en laat staan de moeite namen om online op bezoek te komen in mijn stadje. Ik ben dus erg blij dat ik straks met maar liefst acht vrienden tegelijk over mijn eiland heen kan rennen. Het zal sowieso heel veel leuke momenten opleveren.

Het is ook hartstikke leuk om bij andere op bezoek te gaan, om inspiratie op te doen voor het aankleden van je eigen eiland. Ik ben daarom ook reuze benieuwd naar de eilanden van mijn vrienden. Hoe gaan ze hun eiland bijvoorbeeld noemen? Hoe ziet hun poppetje eruit? Welke bewoners lopen er bij hun rond? Ga zo nog maar even door…

4 – Het eiland leeft meer dan ooit tevoren

Hoewel Animal Crossing altijd al seizoenen kende en er sommige feestdagen werden gevierd, leeft het eiland zoveel meer dan in oude games. Zo is er niet alleen regen en zon, maar kan je ook een dag hebben waar er hele harde wind staat! De winkels worden ook meer aangepast bij feestdagen als Halloween en Pasen. Ik kijk daar nu al naar uit! Wellicht kan je rondom deze feestdagen zelfs exclusieve items maken!

Er zullen ook dieren verschijnen die alleen ’s avonds of in een bepaald seizoen te zien zijn, Dat maakt het compleet maken van je verzameling insecten en vissen ook een stuk interessanter.

5 – Nintendo blijft de game na lancering ondersteunen

Als je zo langzamerhand bent uitgekeken op alles wat er te doen is in New Horizons (wat ik mij bijna niet kan voorstellen) komt Nintendo met nog meer nieuwe functies. In de Animal Crossing Direct hebben ze namelijk aangekondigd met gratis updates te blijven komen. Dit zal ervoor zorgen dat je je voorlopig echt niet gaat vervelen met deze game!

Hoewel ik mij denk ik niet zo snel zal gaan vervelen met alles wat er te doen is, ben ik wel reuze benieuwd naar wat de inhoud zal zijn van deze updates. Welke dingen hoop jij dat Nintendo zal toevoegen aan de game? Laat het onderaan weten in de comments!

6 – Het museum is mooier dan ooit tevoren

Het is natuurlijk logisch dat de game er super mooi uitziet op de Nintendo Switch. Ik was alleen oprecht verbaasd van het prachtige nieuwe museum. Voorheen was ik in de oude Animal Crossing games nooit zo bezig met het vullen van het lokale museum. Niet omdat ik dit niet leuk vond, maar je kon er amper wat van zien met de grafische beperkingen van de DS en 3DS.

Nu is dat volledig anders en zou ik mezelf het liefst door mijn Nintendo Switch scherm heen duwen om zelf door dat museum heen te kunnen lopen. Hoe meer dieren daar te zien zijn, hoe mooier! Ik kan dus niet wachten om heel veel dieren te verzamelen voor het museum.

7 – Je kan het eiland volledig aanpassen

Eerder noemde ik al dat de opties om je poppetje aan te passen uitgebreider zijn dan ooit, maar daar blijft het niet bij! Je kan in Animal Crossing New Horizons ook je hele eiland aanpassen! Je kan eigen kliffen plaatsen, rivieren uitgraven, eigen watervallen maken, bruggen plaatsen, enzovoort. De mogelijkheden lijken eindeloos!

Hoewel je aan het begin van de game een keuze moet maken uit vier basis eilanden, is dit alles behalve permanent. Je kan het eiland echt volledig naar eigen inzicht aanpassen en versieren. Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan! Het is ook extra leuk dat het bezoeken van elkaars eilandje makkelijker is dan ooit, omdat je nu echt naar elkaars kunstwerken kan komen kijken!

Ik geef Animal Crossing: New Horizons ook weg!

Wist je al dat er een prijsvraag is op Suuselientje.com om Animal Crossing New Horizons te winnen voor de Nintendo Switch? Nu wel! Klik dus even op dit blogje en doe gezellig mee! Ik ben reuze benieuwd naar jullie inzendingen. Op donderdag 19 maart wordt de winnaar bekendgemaakt, dus je hebt alle tijd om nog mee te doen!

Naar welke onderdelen uit Animal Crossing New Horizons kijk jij uit? Laat het hier beneden in de reacties weten. Als je op zoek bent naar vriendjes en vriendinnetjes om jouw eiland te bezoeken, join dan mijn Discord server! Hier zitten een heleboel Nintendo liefhebbers waar je waarschijnlijk wel een keer bij op bezoek mag komen in Animal Crossing New Horizons.

3 reacties

  1. Amelia

    Ik kijk enorm uit naar het versieren van mijn eiland. Ik ben ook van plan om dat steeds aan te passen afhankelijk van het seizoen of events die eraan komen. En natuurlijk als een echte bioloog met een netje achter vlinders aan hollen om die vervolgens los te laten in het museum.

  2. OVERKILL-BERT

    Ik heb nog geen idee wat ik moet hopen of verwachten van de updates, maar dat maakt voor mij niet uit. Voor mij is Animal Crossing een franchise die ik nog nooit gespeeld heb, dus ik ga me wel vermaken. Ik ben heel hyped voor het museum. In hou van verzamelen en kan ook niet meer ontkennen, IK HEB DE GAME NODIG!!! 😁 Thanks voor het blogje weer. 💕

Geef een reactie